top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverbirthegerritsen

Van 2021 naar 2022


2021 is een jaar geweest waarin er veel voor mij is veranderd op werkgebied. Ik ben van werklocaties veranderd en heb een aantal opleidingen afgerond. Als ik terugkijk is het een jaar geweest met veel ontwikkelingen. Ik heb mijn opleidingen voor voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut en leefstijlcoach afgerond🥦. Door deze ontwikkelingen kom ik steeds dichter bij mijn doel, namelijk jou zo breed mogelijk kunnen helpen als therapeut🙋🏼‍♀️.Mijn doel voor het jaar 2022, is deze opgedane kennis toepassen binnen de praktijk. Wat is jouw doel voor 2022? Maak nu alvast doelen voor 2022 🙌. Wil jij hulp met het behalen van je doelen? Misschien is mijn EMB-bloedtest & leefstijlplan dan wat voor jou (zie vorige post)? Meer info? Doe mij gerust een berichtje.

Liefs Birthe 💋

84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page